Exklúzív Nyílt Nap a DISTR3CT Event Cube-ban!

Beton és malter, csiszolás és festés – egy olyan kör, ami szinte végeláthatatlannak tűnik még akkor is, amikor az utolsó elemek a helyükre kerülnek: és mégis itt vagyunk. Megnyitottunk! Egy rövid beszámoló az exkluzív nyílt napunkról 

  A kezdetektől fogva fontos volt számunkra az álmodás folyamata, azok közös megvalósítása. Partnereinkkel karöltve egy olyan teret akartunk alakítani, ami ezeket a bensőséges folyamatokat inspirációval és ösztönös alkotóvággyal támogatja, legyen az céges, privát, vagy kulturális esemény! 

  Színes felhőkkel tarkított álomvilág és egy, a jövőből kiragadott csarnok, ahol a fények és az atmoszféra segít a tér kiteljesedésében. De itt még nem állhat meg az alkotói folyamat: olyan programokkal és különleges vendégekkel töltöttük meg a DISTR3CT-et vendégeink számára, mint például Danny Blue illuzionista és elragadó műsora, Orbay Lilla énekesnő varázslatos koncertje és egy selfie-robot, de akár a kedvenc wok-jukat is összeállíthatták az érdeklődők! 

  Csodálatos érzés volt számunkra, ahogyan sok hónap munka után életre kelhetett a DISTR3CT! Az első vendégek érkezésétől a nap utolsó pillanataiig a csapat pörgött-forgott, hogy a nyílt napon a mi álmaink inspirálhassák azokét, akik velünk voltak.  

  Nagyon köszönjük a partnereinknek a kitartó munkát, ami ezt a napot lehetővé tette, illetve az esemény fénypontjának: nektek! Álmodók nélkül nincsen álomvilág, és reméljük, hogy legközelebb a ti világotokat valósíthatjuk meg együtt, a DISTR3CT Event Cube-ban!