FENT

Lounge

Érkezés utáni ismerkedésre, egy ital felkarolására tökéletes helyszínt biztosító, 80m2-es termünk a bejárattól balra található.

Hall

A felső tér központja, az épület legfényesebb terme elvarázsló belmagassággal és izgalmas elrendezési lehetőségekkel fogadja a vendégeket 150m2-en.

Separé

A "Hall" kiegészítő terme, mely tökéletes hinterland-ként, de akár vendégek fogadására is alkalmas 60m2-en.

Office

A három kisebb, elkólőníthető részre bontható "office" terünk számtalan lehetőséget hordoz magában 100m2-en.

LENT

Bar

Belépés egy másik világba. “Bar” szekciónk alkalmas a lenti rész cateringjének, illetve regisztrációjának kiszolgálásához, valamint lobbyként is kiváló. Egyszerre kényelmesen elfér 40 ember ezen a 70 m2-en.

Gallery

Tökéletes kilátás a Downtown-ra. “Gallery” szekciónk teljes értékű szintként szolgálhat, ugyanis körasztalos, széksoros, és állófogadásos elrendezésben is képes 60 ember befogadására. Nem mellesleg ez a szint egy női és egy férfi mosdónak is helyt ad.

Downtown

A lenti rész szíve… “Downtown” szekciónk minden téren testreszabható és rendkívüli adottságokkal rendelkezik, hiszen majd 5 méteres belmagasságával és 210 m2-es területével több mint 150 fő befogadására alkalmas. Körasztalos, széksoros, és állófogadásos elrendezéssel egyaránt kérhető.

Backstage

A "Bar" mellett található tér tökéletes hinderlandként, de akár a nevéhez hűen backstage funkicót is elláthat a rendezvények során.